Wie zijn wij

Met een bovengemiddelde liefde voor auto’s, besloot Ronald Arissen ruim 20 jaar geleden om een sprong in het diepe te maken. Hij begon in een kleine schuur zijn eigen bedrijf: Autobedrijf Arissen. Inmiddels zijn we flink wat jaren verder en is Autobedrijf Arissen uitgegroeid tot een bekend autobedrijf in Barneveld en omgeving. Veel klanten weten ons te vinden en dat is niet zo gek, want het is onze missie om onze klanten te helpen met mobiliteit.

Autobedrijf Arissen Occassion Mercedes Peugeot Citroën
IMG_4155

Klantvriendelijke aanpak

De één kent ons om onze klantvriendelijke aanpak en een ander van onze perfecte service. Wij vinden het belangrijk dat onze klanten ons zien als een partij waar ze op kunnen bouwen. Daarom zetten wij altijd dat ene stapje extra en hanteren wij een eerlijke en transparante werkwijze. Tevreden zijn wij pas als u dat ook bent.

Wat doen wij?

Wij zijn een autobedrijf dat verstand heeft van elk automerk. Wel zijn we gespecialiseerd in de merken Mercedes en Toyota. U kunt Autobedrijf Arissen kennen van:

  • Het aanbieden van (vaak jonge) occasions van voornamelijk Mercedes en Toyota.
  • Onderhoud, reparatie en een diagnose aan personen- en bedrijfsauto's
  • Airco reparaties, autobanden en uitlijningen
  • APK-keuringen en onderhoud
  • Auto onderdelen en accessoires
  • Auto(ruit) schade-herstel

Ons team

Bij Autobedrijf Arissen werken enkel vakprofessionals die beschikken over de juiste papieren. Wij gebruiken altijd nieuwe apparatuur voor het onderhoud en de reparatie van uw auto. Daarbij zijn we lid van de BOVAG.

Meer weten over ons?

Heeft u nog vragen over ons? Neem dan gerust contact met ons op en we vertellen u graag meer.