Verzekering en financiering

Naast dat u bij ons terechtkunt voor reparatie, onderhoud en occasions, kunnen wij u ook helpen bij het afsluiten van een verzekering en het vinden van een geschikte financiering voor uw auto. Wij hebben korte lijntjes met verzekeringsmaatschappij Carmeleon, wat diverse voordelen voor u kan opleveren.

Autoverzekering afsluiten

Het hebben van een autoverzekering die helemaal bij u past, dat is iets waar u flink veel geld mee kunt besparen. Elke situatie is natuurlijk anders en daarom is het belangrijk om een verzekering te hebben die overeenkomt met uw wensen. Wij hebben gekozen voor de Private polis. De partner voor onze Private polis is Carmeleon verzekeringen. Het voordeel van deze verzekering is dat u profiteert van een lage premie en dat wij alle zaken voor u kunnen en mogen afhandelen. Dit allemaal tegen uitstekende voorwaarden.

Financiering voor uw auto

Ook kunnen wij u helpen op het gebied van het financieren van een auto. Wij bieden u de helpende hand bij het afsluiten van een financiering voor uw auto. Carmeleon financieringen biedt u graag een normale financiering of een continu krediet aan die helemaal bij u past. Let erop dat elke situatie weer anders is en dat uw eigen situatie bepaalt welke financiering het best bij u past.

Meer weten over verzekering of financiering?

Wilt u meer weten over een verzekering of financiering voor uw auto? Neem gerust contact met ons op en we bespreken graag de verschillende mogelijkheden met u.