Schade-afhandeling

Heeft uw auto schade opgelopen? Dan is dit natuurlijk hartstikke vervelend. Het liefst wilt u dat de schade zo snel mogelijk wordt verholpen. Autobedrijf Arissen is de specialist in schade-afhandeling in Barneveld en omgeving en helpt u zodat uw auto er weer binnen de kortste keren zoals nieuw uitziet. Heeft u last van schade of wilt u uw ruit repareren? Wij helpen u hier graag bij.

Waarom schade-afhandeling bij Autobedrijf Arissen?

Heeft uw auto schade? Voor verzekeringspartijen is het niet altijd vanzelfsprekend dat u bij uw eigen garage terechtkunt. Een aantal verzekeringspartijen heeft namelijk in hun polis opgenomen dat de reparatie van uw auto alleen kan gebeuren bij speciale adressen. Echter zijn deze adressen misschien niet altijd in de omgeving van Barneveld. Dit komt doordat sommige grote bedrijven tegen een extra laag tarief voor de verzekeringspartij een auto kunnen repareren. Wij vinden dit niet de juiste manier. Als u schade heeft aan uw auto, moet u gewoon terechtkunnen bij uw vertrouwde garage. Wij respecteren de relatie met u en we vertellen graag bij welke verzekeringspolis het mogelijk is om wél bij ons terecht te kunnen voor schade-afhandeling.

Meer weten over schade-afhandeling?

Wilt u ook schade-afhandeling regelen bij Autobedrijf Arissen? Neem dan gerust contact met ons op en we helpen u graag verder.