Wie zijn wij

Met een bovengemiddelde liefde voor auto’s, besloot Ronald Arissen ruim 25 jaar geleden om een sprong in het diepe te maken. Hij begon in een kleine schuur zijn eigen bedrijf: Autobedrijf Arissen. Inmiddels zijn we flink wat jaren verder en is Autobedrijf Arissen uitgegroeid tot een bekend autobedrijf in Barneveld en omgeving. Veel klanten weten ons te vinden en dat is niet zo gek, want het is onze missie om onze klanten te helpen met mobiliteit.

Klantvriendelijke aanpak

De één kent ons om onze klantvriendelijke aanpak en een ander van onze perfecte service. Wij vinden het belangrijk dat onze klanten ons zien als een partij waar ze op kunnen bouwen. Daarom zetten wij altijd dat ene stapje extra en hanteren wij een eerlijke en transparante werkwijze. Tevreden zijn wij pas als u dat ook bent.

Wat doen wij?

Wij zijn een autobedrijf dat verstand heeft van elk automerk. Wel zijn we gespecialiseerd in de merken Mercedes & Toyota. U kunt Autobedrijf Arissen kennen van:

Het aanbieden van (vaak jonge) occasions van voornamelijk Mercedes en Toyota
Airco reparaties, autobanden en uitlijningen
Onderhoud, reparatie en een diagnose aan personen- en bedrijfsauto’s
APK-keuringen en onderhoud
Auto onderdelen en accessoires
Auto(ruit) schade-herstel

Ons team

Bij Autobedrijf Arissen werken enkel vakprofessionals die beschikken over de juiste papieren. Wij gebruiken altijd nieuwe apparatuur voor het onderhoud en de reparatie van uw auto. Daarbij zijn we lid van de BOVAG.

Meer weten over ons?

Heeft u nog vragen over ons? Neem dan gerust contact met ons op en we vertellen u graag meer.