WINTERBANDEN BIJ AUTOBEDRIJF ARISSEN

Op zoek naar winterbanden? Welkom bij de beste en goedkoopste winter banden leverancier van Barneveld en wijde omstreken! Bij ons vindt u een enorme keuze aan winterbanden, nieuw en gebruikt.

WIST U DAT…

…bij koud weer 92% van de ongevallen plaatsvindt op een droog of nat wegdek en slechts 8% op besneeuwde of beijzelde wegen? En dat u als bestuurder in de winter op een nat wegdek twee keer zoveel risico loopt op een ongeval dan op een droog wegdek (op hetzelfde traject)? Bovendien gebeurt één op drie ongevallen op een koud, nat wegdek.

Kortom, we kunnen het begrip ‘winterbanden’ het best zo breed mogelijk opvatten. Deze banden moeten immers niet alleen goed presteren in de sneeuw, maar ook op een droog, nat of beijzeld koud wegdek.

VOORRAAD NIEUWE EN GEBRUIKTE BANDEN EN VELGEN

Bij Autobedrijf Arissen vindt u winterbanden in vele merken en maten, NIEUW en GEBRUIKT. De meest bekende merken zijn Michelin, Goodyear, Dunlop, Vredestein, Continental, Fulda, Bridgestone, Hankook . Daarnaast zijn nog vele andere merken leverbaar in diverse prijscategorieën.

COMPLETE SETS

Heeft u liever een complete set, geen probleem, bij ons vindt u ook een groot assortiment stalen en lichtmetalen velgen, en gebruikte winterbanden sets of gebruikte losse velgen.

BEL, MAIL OF KOM LANGS, EN OVERLEG WELKE MOGELIJKHEDEN ER VOOR U ZIJN. WIJ HELPEN U GRAAG EN MAKEN GRAAG EEN VRIJBLIJVENDE PRIJSOPGAVE!