Welkom bij Autobedrijf Arissen, dé specialist in Peugeot en Citroën in Barneveld

Gespecialiseerd in Peugeot en Citroën.

Middels deze site proberen wij u extra van dienst te zijn door u, snel en simpel, van allerhande informatie te voorzien. Wij hopen natuurlijk dat het niet bij dit internetbezoek blijft en dat wij u binnenkort welkom kunnen heten.

Nu ook nieuwe auto’s verkrijgbaar bij Autobedrijf Arissen!

Door onze scherpe inkoop, krijgt u hem nergens goedkoper.

Hier verkrijgbaar:
de nieuwe
Peugeot 208

vanaf € 11.500,-


Wij leveren ook nieuwe auto's en leaseauto's. Vraag naar onze scherpe tarieven. Bekijk hier informatie over de modellen, welke wij nieuw leveren van Peugeot en Citroen. Voor onderhoud van uw nieuwe auto of uw leaseauto kunt u gewoon bij ons terecht, met behoud van fabrieksgarantie.

Ook kunt u bij ons terecht voor alle soorten onderhoud en reparaties aan uw Citroën of Peugeot, onder het kopje werkplaats vindt u meer info. Uiteraard zijn ook alle andere merken van harte welkom bij Autobedrijf Arissen.


Zorgenvrij rijden en verzekerd zijn van mobiliteit?

Zorg er dan ook voor dat u de PCA mobiliteitspas bij uw auto heeft! 24 uur, 7 dagen in de week kunt u dan terecht bij de alarmcentrale die u helpt wanneer het even tegen zit met uw auto.... Met o.a. maar liefst 10 dagen een vervangende auto in het buitenland! Ook bij aanrijdingen kunt u deze alarmservice inschakelen.

RDW Logo Bovag Logo ADP Logo
Carmeleon Verzekeringen Carmeleon Financieringen

Volg ons op:

De PCA dealers

De PCA dealers richten zich op het leveren van goede en vooral betaalbare service voor de Peugeot en Citroën rijders! Het PCA-dealer netwerk is verdeeld over geheel Nederland. Lees meer