Werkplaats - Voor onderhoud, reparatie, APK, airco, chiptuning & schadeherstel aan uw Peugeot of Citroën

Autobedrijf Arissen, gelegen in Barneveld in Gelderland, is uw partner voor alle soorten reparaties en onderhoud. Wij zijn specialist in Peugeot en Citroën, maar ook met elk ander merk bent u van harte welkom in onze werkplaats.

Alles onder 1 dak bij Autobedrijf Arissen

Bij ons vindt u alles onder één dak.
Onderhoud, reparatie, APK, schadeherstel, chiptuning, ruitreparatie en airco's.
Kortom alles om uw auto technisch in perfecte conditie te houden.

Uiteraard is onze werkplaats uitgerust met de meest moderne apparatuur.
Computergestuurde diagnoseapparatuur, remtestbank, test en controleapparatuur voor de moderne elektronika.

Vakkundig en ervaren monteurs

Apparatuur is één, zonder voldoende kennis blijf je in het autovak nergens. Autobedrijf Arissen bezit de nodige kennis en vakkundigheid om zowel nieuwe als oudere auto's goed en snel te herstellen. Bovendien volgen wij met regelmaat de nodige cursussen bij Peugeot om volledig op de hoogte te blijven. Onze technisch specialist heeft het certificaat elektriciteit volgens de nen 3140 norm bij Peugeot behaald, waardoor we in staat zijn om veilig en vakkundig aan hybride auto's te mogen werken.

Natuurlijk kennen we als specialist alle in en outs van dit merk, gezien onze specialisatie in het merk Peugeot en Citroën.

RDW Logo Bovag Logo ADP Logo
Carmeleon Verzekeringen Carmeleon Financieringen

Volg ons op:

De PCA dealers

De PCA dealers richten zich op het leveren van goede en vooral betaalbare service voor de Peugeot en Citroën rijders! Het PCA-dealer netwerk is verdeeld over geheel Nederland. Lees meer