Diensten

Een APK keuring, kleine beurt of grote beurt? Wij hebben een grote werkplaats in Barneveld waar wij het nodige onderhoud en eventuele reparaties kunnen uitvoeren voor uw auto. Ons team vakkundige professionals staat voor u klaar en maakt gebruik van de beste apparatuur zodat uw auto weer helemaal klaar wordt gemaakt om de veilig de weg op te gaan. Maar ook als u op zoek bent naar een nieuwe auto of een auto wilt leasen dan helpen wij u graag verder. Op deze pagina leest u daarom alles over onze diensten.

Autobedrijf Arissen Occassion Mercedes Peugeot Citroën
IMG_5698

Onderhoud en reparaties

Als u een eigen auto heeft dan heeft u jaarlijks te maken met een APK keuring die gedaan moet worden. Echter kan het tussendoor ook voorkomen dat uw auto niet meer helemaal goed werkt, u schade heeft of u gewoonweg een kleine of een grote beurt wenst voor uw auto. Bij Autobedrijf Arissen kunt u terecht voor het nodige onderhoud en reparaties van uw auto.

Verzekering en financiering

Als u een eigen auto heeft dan is het erg belangrijk om goed na te denken over een verzekering die past bij uw situatie. Bij Autobeddrijf Arissen kunt u terecht voor de PCA polis als het adres voor uw verzekering. De partner voor onze PCA polis is Carmeleon verzekeringen. Het voordeel van deze verzekering is dat u profiteert van een lage premie en dat wij alle zaken voor u kunnen en mogen afhandelen! Dit houdt in dat wij uw aanspreekpunt zijn bij schade.

Ook als u op zoek bent naar een financiering voor uw auto, dan helpen wij u hier graag mee verder. Autobedrijf Arissen is ervan bewust dat uw eigen situatie bepaalt welke soort financiering bij u past. Carmeleon financieringen biedt u graag een normale financiering of een continu krediet aan die helemaal bij u past.

Schade afhandeling

Wanneer u schade heeft dan is dit natuurlijk erg vervelend. U wilt dan het liefst dat alles zo snel mogelijk wordt afgehandeld. Wij regelen voor al onze klanten de schade-afhandeling.

Mobiliteits- en relatiepas

U kunt bij ons terecht om uw gewone verzekering uit te breiden. Dit kan bijvoorbeeld met een mobiliteitspas en een relatiepas. Een mobiliteitspas staat voor uitgebreide pechhulp. In geval van pech biedt deze verzekering vervoer van uw auto naar een BOVAG aangesloten garagebedrijf in Nederland en regelt indien mogelijk vervangend vervoer voor u.
Met een relatiepas kunt u profiteren van diverse extra voordelen en services op de momenten dat het u schikt. Zo heeft u bijvoorbeeld recht op een gratis APK-keuring, het gratis bijvullen van vloeistoffen en ga zo maar verder.

Lease en financial lease

Wij zijn ook uw zakelijke partner voor lease, onderhoudsafspraken met fleetowners of de individuele zakelijke rijder. Auto Arissen zorgt ervoor dat u altijd bij uw afspraken komt.

Inruilvoorstel

Uw huidige auto inruilen? Via onze website kunt u een formulier invullen met de nodige informatie over uw huidige auto.

Meer weten over onze diensten?

Heeft u nog vragen of wilt u meer weten over onze diensten? Neem gerust contact met ons op en we helpen u verder!